۱ – توان مورد نیاز و توان مصرفی :
یکی از مهم ترین نکات برای خرید استبلایزر این است که توان مصرفی دستگاه هایی که قرار است به آن متصل شوند را محاسبه کنید، برای این منظور کافی است توان هر یک از وسایل را جداگانه و در نهایت مجموع آنها را حساب کنید.
توان وسایل برقی با واحد ولت آمپر، آمپر و وات بیان می شوند که این توان معمولا روی دستگاه های برقی نوشته شده است و درصورتی که مقدار آمپر نوشته شده باشد میتوان با با ضرب کردن آن در ولتاژ 220 ولت مقدار توان را با واحد وات مشخص نمود. ( مثال : مصرف یک دستگاه 2A میباشد و در نتیجه : 2×220=440w یعنی تجهیز ما 440 وات مصرف میکند )
پس از برآورد توان مصرفی دستگاهها باید استبلایزر را انتخاب نمود که دارای توانی بیشتر از توان تجهیزات مصرف کننده باشد.
پیشنهاد میگردد که توان مصرف کننده ها حداکثر ۷۰ درصد ظرفیت استابلایزر باشند . این کار دارای چند حسن است :
- با توجه به این که استابلایزر درحالت FULL LOAD ( استفاده از حداکثر توان ) خود کار نمی کند منجر به افزایش طول عمر آن می گردد.
- در صورت کارکرد همزمان تمامی تجهیزات مصرف کننده، استابلایزر به راحتی قادر به تامین توان آنها خواهد بود و اگر بار به میزان جزیی تغییر نمود نیاز به ارتقاء استابلایزر (Stabilizer) نیست به عنوان مثال اگر یک کامپیوتر به مجموعه اضافه شود نیاز به تغییر و ارتقاء دستگاه استابلایزر نخواهد بود.
۲ – امکان تنظیم پارامترها :
استابلایزر ها دارای پارامترهای مختلفی هستند که برای عملکرد صحیح استابلایزر (Stabilizer) باید به درستی تنظیم شوند. این تنظیمات می تواند توسط کارخانه یا توسط کاربر نهایی انجام شود.
۳ – انتخاب نوع استابلایزر رله ای، سروموتوری ( حلقوی یا استوانهای ) :
در توان های پایین ، معمولا استابلایزر رله ای و سروموتوری از نوع حلقوی استفاده میشود ودر توان هایی بالاتر ازحدود ۶۰ کیلو ولت آمپر، معمولا باید از استابلایزر سه فاز سروموتوری (حلقوی و یا استوانه ای یا استاتیک ) استفاده نمود؛ در ادامه درباره انواع استایلایزر بیشتر توضیح می دهیم.
۴ – خدمات و پشتیبانی :
هر وسیله برقی و الکترونیکی معمولا نیازمند گارانتی و پشتیبانی است. از این لحاظ شرکت تجهیز آرمان پویان هونام پشتیبان مطمئنی برای خریداران استابلایزر خود میباشد.
۵- توجه به وسایل مصرفی خاص:
در بارهای مصرفی موتوری مثل : چاپگرها، موتور ها ، سانترافیوژ و … باید به این نکته توجه داشت که جریان راه اندازی موتور 3 الی 5 برابر جریان نامی آن است ودر صورتی که استابلایزر (Stabilizer) نتواند جریان را در لحظه ی استارت تامین کند ، قادر به راه اندازی موتور نخواهد بود.
در این حالت با توجه به توان بالای مصرفی ، پیشنهاد میگردد از این این نوع مصرف کننده ها صرف نظر کرد و یا درصورت لزوم میبایست جریان راهاندازی در برآورد توان استابلایزر لحاظ گردد.
برای مشاوره و راهنمایی خرید استابلایزر می توانید با مشاوران ما در تجهیز آرمان در ارتباط باشید.
تلفن ثابت : ۰۷۱۳۲۳۶۳۳۸۴ – ۰۷۱۳۲۳۶۳۳۸۵ – 07132355447
فروش: 09937657206
خدمات پس از فروش: 09179968684
استابلایزر خانگی چیست و چه کاربردی دارد؟
استابلایزر خانگی نقش مهمی در حفاظت از لوازم خانگی و جلوگیری از نوسانات و پرش های ناگهانی برق شهری دارد. این دستگاه با استفاده از فناوریهای پیشرفته، ولتاژ برق ورودی را به مقدار استاندارد 220 ولت تنظیم میکند. علاوه بر این، استابلایزر خانگی به طور مداوم نوسانات و افزایشات ناخواسته ولتاژ را کنترل مینماید.
با نگاه به اهمیت پایداری ولتاژ در عملکرد بهینه لوازم خانگی، استفاده از استابلایزر خانگی گران قیمت مثل یخچال و تلوزیون بخصوص در این شرایط اقتصادی ضروری به نظر میآید. این دستگاه علاوه بر حفاظت از لوازم خانگی، از آسیب به تجهیزات الکترونیکی و برقی جلوگیری میکند و سبب افزایش عمر مفید این تجهیزات میشود.
استابلایزر رلهای، به عنوان رایجترین نوع استبلایزر است که در منازل مسکونی به کار میرود و ولتاژ را در محدوده 220 ولت به صورت ثابت حفظ میکند. این نوع استابیلایزر از چند رله الکترونیکی تشکیل شده است که برای اجرای عملکرد مکانیکی سوئیچ به کار میروند. عمدتاً قیمت استابیلایزر خانگی بر اساس ولت-آمپر تعیین میشود، به عنوان مثال، یک قیمت استابلایزر برای خانه با ظرفیت 2000 ولت-آمپر در محدوده سه تا شش میلیون تومان قرار دارد.