1 – توان مورد نیاز و توان مصرفی :
یکی از مهم ترین نکات برای خرید یو پی اس این است که توان مصرفی دستگاه هایی که قرار است به آن متصل شوند را محاسبه کنید، برای این منظور کافی است توان هر یک از وسایل را جداگانه حساب کنید و در نهایت مجموع آنها را محاسبه نمایید. توان وسایل برقی با واحد ولت آمپر، آمپر و وات بیان می شوند که این توان معمولا روی دستگاه های برقی نوشته شده است و درصورتی که مقدار آمپر نوشته شده باشد میتوان با با ضرب کردن آن در ولتاژ 220 ولت مقدار توان را با واحد وات مشخص نمود. ( مثال : مصرف یک دستگاه 2A میباشد و در نتیجه : 2×220=440w یعنی تجهیز ما 440 وات مصرف میکند )
پس از برآورد توان دستگاه ها و تجهیزات باید یو پی اس ای را انتخاب نمود که دارای توانی بیشتر از توان تجهیزات باشد. پیشنهاد میگردد که توان مصرف کننده ها حداکثر 70 درصد ظرفیت یو پی اس باشند، این کار دارای چند حسن است:
الف. با توجه به این که یو پی اس درحالت FULL LOAD ( استفاده از حداکثر توان ) کار نمی کند منجر به افزایش طول عمر یوپی اس می گردد.
ب. در صورت کارکرد همزمان تمامی تجهیزات مصرف کننده، یو پی اس به راحتی قادر به تامین توان آنها خواهد بود و اگر بار به میزان جزیی تغییر نمود نیاز به ارتقاء یو پی اس (UPS) نیست به عنوان مثال اگر یک کامپیوتر به مجموعه اضافه شود نیاز به تغییر و ارتقاء یوپی اس نخواهد بود.
2 – امکان تنظیم پارامترها :
یو پی اس ها دارای پارامترهای مختلفی هستند که برای عملکرد صحیح یو پی اس (UPS) باید به درستی تنظیم شوند. این تنظیمات می تواند توسط کارخانه ایجاد شود یا توسط کاربر نهایی انجام شود.
3 – میزان زمان پشتیبانی یا زمان بکاپ ( BackUp ) :
از آن جهت که یو پی اس برای کار کردن در زمان قطعی برق نیاز به باتری دارد، بسیار مهم است که شما بدانید از یو پی اس در زمان قطعی برق چقدر انتظار برقدهی دارید، پس از اینکه توان مصرفی دستگاه مشخص شد به راحتی می توان ups را انتخاب نموده سپس با علم به توان مصرفی، میتوان ظرفیت باتری را محاسبه نمود .
4 – قابلیت باتری داخلی ( Internal ) یا خارجی ( External ) :
عمدتا متناسب با نیاز برقدهی از دو نمونه ی یو پی اس استفاده میشود که اگر برقدهی مورد نیاز 5 تا 15 دقیقه باشد از دستگاه باتری داخلی یا Internal و اگر بیش از این باشد از دستگاه باتری خارجی یا External استفاده میگردد.
جهت یو پی اس های با توان بالا معمولا میبایست از بانک باتری خارجی استفاده نمود و باید باتری ها به صورت EXTERNAL نصب شوند که در این حالت نیاز به کابینت باتری میباشد.
5 – انتخاب نوع یو پی اس آفلاین ، لاین اینترکتیو یا آنلاین :
جهت مصرف کننده های غیر حساس ( مثل : کامپیوتر های معمولی، اسکنر، درب برقی، دوربینها، سوئیچ و مودم های معمولی و …) از یو پی اس های آفلاین یا لاین اینتراکتیو که معمولا از توان 500 ولت آمپر تا 10 کیلو ولت آمپر هستند، استفاده میگردد و با توجه به توان تلفاتی بالای این نوع یو پی اس ها پیشنهاد میگردد نهایتا تا توان 3 کیلو ولت آمپر یا 5 کیلو ولت آمپر استفاده گردد.
جهت تجهیزات حساس ( مثل : سرور و سوئیچ های حساس، تجهیزات آزمایشگاهی، سونوگرافی، اکو، سی تی اسکن، ام آر ای، انژیوگرافی و تجهیزات پزشکی و … ) از یو پی اس های آنلاین که معمولا از توان 1 کیلو ولت آمپر تا 500 کیلو ولت آمپر هستند، استفاده میگردد.
6- خدمات و پشتیبانی :
هر وسیله برقی و الکترونیکی نیازمند گارانتی و پشتیبانی است، اما هر گارانتی و پشتیبانی ارائه شده ، گارانتی و پشتیبانی شرکت تجهیز آرمان پویان هونام نمیباشد.
7 – توجه به وسایل مصرفی خاص:
در بارهای مصرفی موتوری مثل : چاپگرها، موتور ها ، سانترافیوژ و … باید به این نکته توجه داشت که جریان راه اندازی موتور 3 الی 5 برابر جریان نامی موتور است ودر صورتی که یو پی اس (UPS) نتواند جریان را لحظه ی استارت تامین کند قادر به راه اندازی موتور نخواهد بود.
در این حالت یا توجه به توان بالای مصرفی پیشنهاد میگردد از این این نوع مصرف کننده ها صرفنظر کرد یا درصورت لزوم میبایست جریان راهاندازی در برآورد توان یو پی اس لحاظ گردد.
درصورت نیاز به مشاوره بیشتر میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
شماره همراه : 09179968684 – شماره شرکت : 85-07132363384