از جمله مهمترین چیزهایی که باید در زمان خرید ups به آن توجه داشته باشید، باتری دستگاه است. باتری، مهمترین قطعه در دستگاه یو پی اس است و تمام ماهیت و کارایی این دستگاه، به باتری آن بستگی دارد. بدون باتری، دستگاه یو پی اس عملا استفادهای برای کاربر نخواهد داشت و خرید آن بیمعنی خواهد بود.
امروزه باتری دستگاه یو پی اس را میتوان در انواع مختلفی پیدا کرد. هر کدام از انواع باتریهای دستگاه یو پی اس ساختار و ویژگیهای خاص خودشان را دارند. در این مقاله از تجهیز آرمان، میخواهیم با انواع باتری یو پی اس آشنا شویم و تفاوتهای هر یک را نیز بشناسیم. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.
راهنمای مطالعه
برای استعلام قیمت و مشاوره برای خرید انواع یو پی اس، استبلایزر و باتری یو پی اس می توانید با تیم پشتیبانی تجهیز آرمان در ارتباط باشد.
انواع باتری یو پی اس کدام است؟
همانطور که در مقدمه نیز به آن اشاره کردیم، باتری یو پی اس در انواع مختلفی موجود است. باتری یو پی اس را بر اساس نوع ساخت، تکنولوژی ساخت و همینطور مواد شیمیایی به کار رفته در آن، میتوان در دستهبندیهای متفاوتی قرار داد. همین تفاوتها باعث شده است که هر یک از باتریهای یو پی اس ویژگیهای خاصی داشته باشند و برای کاربری خاصی به کار روند.
به طور کلی، میتوان انواع باتری یو پی اس را در 5 دستهبندی قرار داد:
- باتری سرب اسیدی (lead–acid)
- باتری نیکل کادمیومی (nickel–cadmium)
- باتری لیتیوم یونی (lithium-ion)
- باتری نقره آلکالاین (silver-alkaline)
باتریهای سرب اسیدی یا lead–acid
از جمله متداولترین و همینطور قدیمیترین انواع باتری که برای دستگاه یو پی اس به کار میرود، میتوانیم به باتری سرب اسیدی یا باتری لید اسیدی اشاره کنیم. اگر به دنبال باتری ارزان قیمت و پرکارایی برای یو پی اس خود هستید، باتریهای سرب اسیدی میتوانند گزینه بسیار مناسبی برای شما باشند. به طور کلی این باتریها بین 5 تا 10 سال (بسته به نوع استفاده) عمر میکنند. تنها باید به این نکته توجه داشته باشید که باتری سرب اسیدی، معمولا ابعاد بزرگ و وزنی سنگین دارند.
انواع باتری سرب اسیدی را میتوان در دستهبندیهای زیر جای داد:
1. باتری سرب اسیدی بسته (valve regulated – VRLA – sealed)
متداولترین نوع باتریهای اسیدی است که در هر دستگاه یو پی اس پیدا میشود. این باتریهای برای محیطهایی که تهویه مناسب دارند و کاملا خشک هستند، گزینه مناسبی به شمار میروند. بیشترین میزان کارایی آنها در دمای 20 تا 25 درجه است. میتوان آنها را به صورت افقی یا عمودی استفاده کرد و محدودیتی از این بابت ندارند. تنها چیزی که باید توجه داشته باشید، آن است که به هیچ وجه نباید اجزای این باتری را باز کرد.
2.باتری سرب اسیدی دریچهدار Open Vented – VLA) )
نوع دوم باتریهای سرب اسیدی، نوع دریچهدار آن است. این باتری دارای صفحاتی است که درون اسید الکترولیت مایع قرار گرفته است؛ به همین دلیل میتوان آن را از زیرمجموعههای باتری سرب اسیدی تر به شمار آورد. عمر این باتریها میتواند حتی تا 20 سال نیز باشد. این باتریها را همیشه باید صاف استفاده کرد، طوری که سرشان بالا قرار بگیرد. به علاوه نیاز به مراقبتهای بیشتری نیز دارند.
3. باتری سرب اسیدی ژلی (gel lead-acid)
و آخرین نوع از باتری سرب اسیدی، نوع ژلی آن است. اگر به باتریهای دریچه باز تر، پودر سیلیکا اضافه کنیم، مایع درون آنها به حال ژل در میآید. این کار خطر نشت و پیامدهای ناشی از آن را کاهش میدهد و به همین دلیل میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.
باتری نیکل کادمیومی یا Nickel-Cadmium
در مقام دوم باتریهای پر استفاده برای دستگاه یو پی اس، میتوان باتریهای نیکل کادمیومی را قرار داد. این باتریها هرچند که کمتر از نوع اول مورد استفاده قرار میگیرند، اما برای محیطهای گرم، گزینه بسیار مناسبی به شمار میروند. این باتریها میتوانند از دمای منفی 20 درجه تا 40 درجه سانتیگراد را تحمل کنند. بهعلاوه طول عمر آنها نیز بسیار بالاست و در صورت استفاده ایدئال، میتوانند تا 20 سال برای شما کار کنند.
تنها نکته منفی این باتریها، قیمت بسیار بالای آنها است. برای خرید این باتریها باید بودجه کلانی را در نظر داشته باشید. نکته دیگری هم که باید به خاطر بسپارید، سمی بودن این باتریها است. در بسیاری از کشورها استفاده از باتری نیکل کادمیوم ممنوع یا محدود شده است.
باتریهای لیتیوم یونی یا Lithium-Ion
از جدیدترین باتریهای موردی استفاده برای دستگاه یو پی اس، میتوان به باتریهای لیتیوم یوی اشاره کرد. این باتریها از همان تکنولوژی باتری تلفنهای همراه و لپتاپها استفاده میکنند. این باتریها چگالی و وزن بسیار کمی دارند و به همین دلیل، بسیار محبوب هستند. میزان استفاده از این باتریها در دنیای تکنولوژی، روز به روز در حال افزایش است.
از دیگر مزایای این نوع از باتریها میتوان به بازدهی بسیار بالای آنها اشاره کرد. بهعلاوه، مدت زمان شارژ در آنها بسیار کمتر است. هرچند که قیمت این نوع باتریها نیز بسیار زیاد است، اما مزایای استفاده آنها میتواند قیمت بالای آن را توجیه کند.
باتریهای لیتیوم یونی از دو بخش کاتد و آند تشکیل شدهاند، بر همین اساس، میتوان آنها را در 6 دستهبندی زیرمجموعه قرار داد:
- کسید کبالت لیتیوم (LCO)
- اکسید منگنز لیتیم (LMO)
- اکسید کبالت منگنز لیتیم نیکل (NMC)
- فسفات آهن لیتیم (LFP)
- آلومینا کبالت نیکل (NCA)
- اکسید تیتانیوم لیتیوم (LTO)
باتریهای نقره آلکالاین یا silver-alkaline
خاصترین باتریهایی که برای دستگاه یو پی اس به کار میبرند، باتریهای نقره آلکالاینی هستند. این باتریهای بسیار گرانقیمت هستند و به همین دلیل، تنها در موارد خاص از آنها استفاده میشود. ظرفیت این باتریها بسیار زیاد است و بنا بر آمار موجود، به طور کلی ظرفیت آنها را میتوان دو الی چهار برابر بیشتر از ظرفیت باتریهای معمولی دانست.
استفاده از این باتریها بسیار آسان است و مادامی که در شرایط مناسبی از آنها نگهداری شود، دچار مشکل نخواهند شد و طول عمر مناسبی نیز خواهند داشت. توجه به دمای محیط در این باتریهای بسیار مهم است، اگر دمای محیط بیش از حد تحمل باتریهای سیلور آلکالاین باشد، باتری دچار نشتی خواهد شد که بسیار خطرناک است.
آشنایی با بهترین برندهای باتری یو پی اس
همانطور که پیشتر نیز درباره آن گفتیم، باتری یو پی اس مهمترین بخش آن است. تمام ماهیت این دستگاه به باتری آن وابسته است. درست به همین دلیل، برای بازدهی و کاراییی مناسب این دستگاه، باید از باتریهای مناسب و باکیفیت استفاده کنیم. امروزه برندهای بسیاری در زمینه تولید و عرضه باتری یو پی اس فعالیت دارند.
از جمله بهترین برندها میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
برند مگامکس (megamax)
این برند یکی از بهترین برندهای تولیدکننده باتری یو پی اس خارجی به شمار میرود. اگر به دنبال باتریهای باکیفیت و همینطور با طول عمر بالا برای دستگاه یو پی اس خود هستید، این برند میتواند نیازهای شما را برطرف کند. باتریهای این برند از نوع سیلد اسید یا سربی اسیدی هستند.
از جمله مزایای باتریهای تولیدشده توسط برند مگامکس، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- طراحی ظاهری بسیار زیبا
- مقاومت بالای بدنه و استفاده از متریال مقاوم
- تحمل بسیار بالای حرارت
- مقاوم داخلی اندک
- شباهت بسیار زیاد کارایی واقعی دستگاه با مشخصات اسمی
- وجود ترمینالهای مقاوم و همچنین بازدهی بسیا زیاد
برند یوفو (ufo)
این برند نیز از دیگر برندهای باتری باکیفیت برای یو پی اس به شمار میرود. این برند از جمله پرفروشترین باتریها برای دستگاه یو پی اس است و درست به همین دلیل ما آن را در این فهرست قرار دادهایم. محصولات باتری این برند نیز از نوع سربی اسیدی هستند. باتری یوفو تولید یک برند ایرانی است، اما تماما براساس استانداردهای اروپایی تولید شده و تمامی گواهینامههای لازم را نیز برای این کار دارا است.
از جمله مزایای باتری یوفو میتوانیم به این دسته از موارد اشاره کنیم:
- کیفیت بسیار بالای باتری
- بازدهی بسیار زیاد
- طول عمر بالا و نزدیک به مشخصات اسمی
- مناسب برای انواع دستگاه یو پی اس
- تنوع بالا در نوع و ظرفیت باتری
- پایدار و قابل اطمینان
- چرخه شارژ و دشارژ کاملا بهینه
- قابلیت انبار کردن بدون نیاز به شارژ در طولانی مدت
- بدون نوسان و ارائه ولتاژ مناسب و …
برند اکسپلویت (exploit)
این برند را نیز میتوان در زمره باتریهای باکیفیت خارجی برای دستگاه یو پی اس قرار داد. باتریهای تولیدشده توسط این برند، از نوع سیلد اسیدی خشک هستند؛ به عبارت دیگر نیازی به تعویض و یا اضافهکردن آب در طول زمان ندارند. به طور دقیقتر، باید بگوییم که این باتریها از نوع سرب کلسیمی هستند و به همین دلیل، کیفیت و بازدهی آنها از باتریهای معمولی بسیار بیشتر است.
از جمله مهمترین مزیتهای استفاده از این باتری را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:
- نگهداری بسیار آسان و عدم نیاز به رسیدگی منظم
- طول عمر بیشتر نسبت به دیگر باتریهای بازار
- ایمنی بسیار بالا و عدم ایجاد حریق
- افت شارژ بسیار اندک
- عملکرد مطمئن و بازدهی بسیار بالا و…
برند فاران (faran)
اگر به دنبال برند ایرانی باکیفیت برای خرید باتری یو پی اس هستید، فاران میتواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. باتری فاران تولید داخلی است و نوع آن نیز باتری سیلد اسید است. این باتری متداولترین نوع برای دستگاه یو پی اس به شمار میرود و شرکت فاران، باکیفیتترین انواع آن را تولید و روانه بازار کرده است. جالب است بدانید که این برند دستگاه یو پی اس و همینطور دستگاه استابلایزر ایرانی نیز تولید میکند.
برند مک (mac)
برند فاراتل یا همان برند مک نیز از دیگر برندهای تولیدکننده باتری یو پی اس به شمار میروند. این برند را نیز میتوان تولیدکننده باتری یو پی اس ایرانی به شمار آورد. شرکت فاراتل یا همان مک، در سال 52 شروع به کار کرده است و امروزه به عنوان یکی از مهمترین و همینطور بزرگترین شرکتهای فعال در صنایع الکترونیک به شمار میرود. اگر به دنبال باتری سیلد اسید درجه یک برای دستگاه یو پی اس خود هستید این برند میتواند گزینه خوبی برای شما مخاطبان عزیز باشد.
برند یورو نت (euronet)
این برند، یک برند ویتنامی است؛ این بدان معنا است که باتریهای تولیدشده توسط این برند، از کیفیت قابلقبولی برخوردار هستند. باتریهای تولید شده توسط این برند نیز از نوع سیلد اسید هستند و میتوانند نیازهای شما را به بهترین شکل برطرف کنند. قیمت این باتریها به نسبت دیگر برندهای موجود در بازار، منصفانهتر است.
برند تیاننگ (TIANNENG)
اگر به دنبال باتری یو پی اس چینی و باکیفیت هستید، محصولات این برند میتواند رضایت شما عزیزان را به دست آورد. زمانی که نام محصول چینی در میان باشد، خیلی از افراد دچار تردید میشوند، اما باید این اطمینان را به شما بدهیم که محصولات این برند از تولیدات درجه یک بوده و نه فقط در ایران، که در کشورهای اروپایی و آمریکا نیز به فروش میرسند.
برند ایبیزا پاور (ibiza power)
این برند نیز از دیگر برندهای ویتنامی باتری یو پی اس به شمار میرود. کیفیت محصولات این برند نیز بسیار قابلقبول بوده و کیفیت آن مناسب است. اگر برای خرید باتری یو پی اس بودجه محدودی دارید، محصولات این برند میتواند برای شما راضیکننده باشد. بازدهی و طول عمر باتریهای این برند مناسب است و همینطور طول عمر آنها نیز خوب است.
خرید باتری یو پی اس از تجهیز آرمان
برای خرید باتری یو پی اس، مجموعه ما یعنی تجهیز آرمان، در خدمت شما عزیزان خواهد بود. در این مقاله از انواع باطری یو پی اس برای شما عزیزان گفتیم و هر یک از انواع رایج این باتریها را نیز یک به یک بررسی کردیم. با ویژگیهای هر یک از باتریها و همینطور با موارد استفاده از آنها نیز آشنا شدیم. برای خرید بهترین باتریهای یو پی اس، تجهیز آرمان میتواند مرجع خوبی برای شما باشد.
در مجموعه تجهیز آرمان، نهتنها میتوانید برای خرید باتری یو پی اس اقدام کنید، که میتوانید دستگاه استبلایزر خود را نیز از ما تهیه فرمایید. تجهیز آرمان در شهر شیراز واقع شده است، اما تمام خدمات آن، به مشتریان سرتاسر ایران نیز ارائه میشود. برای کسب اطلاعات بیشتر، میتوانید با کارشناسان و مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.
سوالات متداول
باتری یو پس از مهمترین قطعه در این دستگاه است و تمام ماهیت و کارایی دستگاه یو پی اس به باتری آن بستگی دارد. به همین دلیل باتری آن مهم است.
باتری نیکل کادمیومی میتواند در دماهای بالا تا درجه به خوبی کار کند، اما استفاده از آن به دلیل سمی بودن در بسیاری از کشورها ممنوع شده است.
باتریهای لیتیوم یونی را میتوان بهترین باتری برای یو پی اس دانست، زیرا هم بازدهی بسیاری دارد، هم سریع شارژ میشود و هم اینکه وزن اندکی دارد.
6 thoughts on “آشنایی با بهترین برندهای باتری یو پی اس”
الان باتریهای نیکل کادمیومی توی ایران موجود هستن یا نه؟ شما در تجهیز آرمان این باتریها رو میفروشید یا نه؟ میشه برای خرید اقدام کرد؟
با سلام. بله موجود هستند.
جهت گرفتن مشاوره فروش میتونین براحتی با این شماره تماس بگیرید یا کافیه یک پیام بدید
09179968626
رنج قیمتی باتری های لیتیوم یونی چقدره؟ برای چه کاربریهای میشه از این باتریها استفاده کرد؟ ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید.
باتری های لیتیوم یونی معمولا برای تجهیزات الکترونیکی قابلحمل و وسایل نقلیه الکتریکی استفاده می شوندو استفاده از آنها در کاربردهای هوافضا و نظامی در حال افزایش است. باتریهای لیتیوم-یون بالاترین چگالی انرژی را فراهم میسازند که تقریباً دو برابر انرژی قابل دسترسی از باتریهای نیکل-کادمیم است
مقاله کاملی بود، متشکریم. مارکهای یو پی اس که در مقاله ذکر شده در سایت تجهیز آرمان موجود هستن برای خرید؟
سلام
ما نماینده برند های MegaMode Inform. Master Guard. GE. SOCOMEC هستیم جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09179968626 تماس بگیرید
مشاوره رایگان میدن خدمتتون