بعد از خرید ups، نصب و راهاندازی آن بسیار مهم است. این فرایند معمولا به دست افراد متخصص انجام میشود. نصب و راهاندازی درست دستگاه یو پی اس، بسیار اهمیت دارد و به همین دلیل، کسی که این کار را انجام میدهد، باید از دانش، اطلاعات و تجربه کافی برخوردار باشد. در صورت بروز هرگونه اشتباه در فرایند نصب، ممکن است دچار خسارتهای جبرانناپذیری شوید.
در این مقاله از تجهیز آرمان، میخواهیم مراحل نصب و راه اندازی دستگاه یو پی اس را در کنار هم مرور کنیم. به علاوه، نقشه نصب دستگاه یو پی اس را نیز بررسی خواهیم کرد و جزییات آن را خواهیم آموخت. با آموزش نصب یو پی اس در این مقاله، همراه ما باشید.
راهنمای مطالعه
برای استعلام قیمت و مشاوره برای خرید انواع یو پی اس، استبلایزر و باتری یو پی اس می توانید با تیم پشتیبانی تجهیز آرمان در ارتباط باشد.
قدم اول؛ نیازهای خود را شناسایی کنید
اولین قدمی که برای نصب دستگاه یو پی اس باید بردارید، شناخت نیازهای شخصیتان است. دقیقا به چه دلیل میخواهید از دستگاه یو پی اس استفاده کنید؟ آیا میخواهید برای تثبیت ولتاژ جریان برق و رفع آلودگیهای برق شهری از آن استفاده کنید؟ یا اینکه میخواهید از دستگاه یو پی اس تنها برای مواقع قطعی برق استفاده کنید؟ شاید هم هر دو؟
به علاوه آیا این دستگاه را برای خانه میخواهید یا برای محل کار؟ آیا آن برای آسانسور میخواهید یا قرار است از آن برای سیستمهای امنیتی و دوربینهای مداربسته استفاده کنید؟ شاید هم میخواهیم از یو پی اس پزشکی برای مراکز درمانی یا زیبایی استفاده کنید؟
پیدا کردن جواب این سوال در ابتدای امر، بسیار اهمیت دارد؛ زیرا که هر نوع کاربری، دستگاه یو پی اس خاصی را میطلبد. برای اینکه بتوانیم بیشترین میزان بازدهی را از دستگاه یو پی اس خود شاهد باشیم، باید بهترین نوع آن را مطابق با کاربری خود خریداری کنیم.
قدم دوم؛ انتخاب نوع یو پی اس مناسب
حال که نوع نیاز و همینطور محل استفاده از دستگاه یو پی اس خود را تشخیص دادهاید، زمان آن فرا رسیده است که بهترین نوع یو پی اس را نیز انتخاب کنید. دستگاه یو پی اس به طول کلی به سه نوع تقسیمبندی میشود:
- دستگاه یو پی اس آنلاین که بیشترین میزان محافظت از دستگاههای الکتریکی را دارد و برای تجهیزات حساس استفاده میشود.
- دستگاه یو پی اس آفلاین که میزان حفاظت الکتریکی آن بسیار اندک است و از آن بیشتر برای کاربریهای خانگی و ساده استفاده میشود.
- و دستگاه یو پی اس لاین اینتراکتیو که ترکیبی از دو دستگاه قبلی به شمار میرود و از آن برای کاربریهای نیمهحساس استفاده میشود، زیرا که میزان محافظت آن در حد متوسط است.
با توجه به این که قرار است از دستگاه خود برای چه موردی استفاده کنید، میتوانید به سراغ یکی از موارد بالا بروید. مشاوران ما در تجهیز آرمان میتوانند در زمینه انتخاب بهترین نوع یو پی اس و همینطور بهترین برند آن، به شما کمک کنند.
تماس با مشاوران تجهیز آرمان
- تلفن ثابت : ۰۷۱۳۲۳۶۳۳۸۴ – ۰۷۱۳۲۳۶۳۳۸۵ – ۰۷۱۳۲۳۵۵۴۴۷
- فروش: ۰۹۹۳۷۶۵۷۲۰۶
- خدمات پس از فروش: ۰۹۱۷۹۹۶۸۶۸۴
قدم سوم؛ راه اندازی و نصب دستگاه یو پی اس
مهمترین قدم در راه اندازی ups، همین مرحله است. همانطور که در مقدمه نیز به آن اشاره کردیم، نصب این دستگاه بسیار حساس است و باید توسط افراد متخصص انجام شود. در صورتی که این کار به اشتباه انجام شود، ممکن است منجر به بروز آسیبهای جدی در تجهیزات الکتریکی شما شود.
به طور کلی، مراحل نصب دستگاه یو پی اس را به سه مرحله تقسیمبندی میکنند:
1. قبل از نصب دستگاه یو پی اس
قبل از اینکه برای نصب دستگاه یو پی اس خود اقدام کنید، بازدید از محل نصب بسیار مهم است. اینکه یو پی اس در چه جایی قرار بگیرد، بسیار اهمیت دارد. بعد از اینکه بازدید از محل انجام شد، معمولا نقشه نصب و راه اندازی ups را طراحی میکنند. این کار به حفظ امنیت دستگاه یو پی اس و همینطور کارکرد درست آن، کمک میکند. بعد از این اقدام، برنامهریزی برای شروع نصب، آغاز میشود.
2. شروع مراحل نصب دستگاه
مراحل نصب دستگاه یو پی اس، باید زیر نظر کارشناس و متخصصان حرفهای انجام شود. بهعلاوه کارفرما نیز باید در تمامی مراحل حضور داشته باشد. تمامی مراحلی که از قبل برنامهریزی شده بودند، در این مرحله پیادهسازی خواهند شد. در رابطه با نصب دستگاه یو پی اس، معمولا افراد دو روش را پیش روی خود خواهند داشت:
روش اول قرارگیری یو پی اس در مدار
در روش اول، دستگاه یو پی اس نول را مستقیم از واحد یا کل ساختمان میگیرد. در این روش دستگاه به صورت مستقیم به لوازم و تجهیزات الکتریکی خانه متصل نمیشود. در صورتی که این روش کار نکرد، تنها کافی است که نول خروجی دستگاه را با نول خروجی واحد یا ساختمان به هم متصل کنید.
روش دوم قرارگیری یو پی اس در مدار
این روش، روش سادهتری برای نصب دستگاه یو پی اس به شمار میرود. در این روش، هم از سیم نول استفاده میشود و هم از سیم فاز؛ اگر دستگاه شما به گونهای است که فقط با سیم نول تنها یا سیم فاز تنها کار نمیکند، این روش بهتری برای شما خواهد بود. در این روش، ابتدا سیم فاز و نول به یو پی اس وصل میشود. دستگاههای برقی نیز به سیم فاز و نول خارج شده از دستگاه یو پی اس وصل میشوند.
3. بعد از نصب دستگاه یو پی اس
بعد از اینکه طبق نقشه نصب دستگاه یو پی اس آن را نصب کردیم، باید تنظیمات آن را نیز چک نماییم. این کار به عنوان مرحله آخر نصب شناخته میشود و اهمیت آن درست به اندازه دو مرحله قبلی است. در این مرحله آموزشهای لازم و هشدارهای ضروری باید در اختیار کارفرما یا دیگر کاربران قرار بگیرد. بهعلاوه، تست و بررسی دستگاه بعد از راهاندازی نیز بسیار مهم است.
قدم چهارم؛ تست دستگاه یو پی اس
تست دستگاه یو پی اس بعد از نصب آن، بسیار اهمیت دارد. هدف از انجام این مرحله، آن است که از کارکرد صحیح و بدون خطای دستگاه یو پی اس، اطمینان حاصل کنیم. در صورتی که برای طریقه نصب یو پی اس از شرکتهای متخصص کمک گرفتهاید، حتما باید این نکته را به آنها یادآور شوید که آنها ملزم به تست دستگاه بعد از نصب آن هستند.
تست دستگاه باید به شیوهها گوناگون و با روشهای مختلفی انجام شود تا اطمینان حاصل شود که دستگاه تحت هر شرایطی به درستی عمل میکند. توصیه متتخصان ما در تجهیز آرمان آن است که برای انجام این کار، همیشه از افراد متخصص استفاده کنید. بهعلاوه قراردادها و اقدامات قانونی لازم را نیز با آنها طی کنید، تا در صورت بروز خسارتهای غیرمترقبه، خیالتان از هر بابت راحت باشد.
قدم پنجم؛ نگهداری و بررسی یو پی اس به صورت منظم
در نهایت، بعد از اینکه دستگاه یو پی اس با موفقیت نصب و راهاندازی شد و شما نیز برای مدتی از آن استفاده کردید، لازم است که نگهداری درستی را نیز از آن به عمل آورید. سرویس دستگاه یو پی اس به صورت منظم، بسیار اهمیت دارد. حتی اگر ایراد یا اشکال خاصی هم بروز پیدا نکرده باشد، لازم است که باتری یو پی اس یا دیگر قطعات آن، به صورت مرتب بررسی شوند. متخصصان ما در تجهیز آرمان میتوانند شما را در این زمینه یاری دهند.
خرید باتری یو پی اس از تجهیز آرمان
برای مشاوره در زمینه خرید و استعلام قیمت انواع یو پی اس، باتری یو پی اس و استابلایزر و همچنین عیب یابی و تعمیر یو پی اس با مشاوران تجهیز آرمان در ارتباط باشید.
تلفن ثابت : ۰۷۱۳۲۳۶۳۳۸۴ – ۰۷۱۳۲۳۶۳۳۸۵ – ۰۷۱۳۲۳۵۵۴۴۷
فروش: ۰۹۹۳۷۶۵۷۲۰۶
خدمات پس از فروش: ۰۹۱۷۹۹۶۸۶۸۴
آدرس: شیراز – خیابان فلسطین – حد فاصل هدایت و حکیمی – پلاک ۵۰
منابع
سوالات متداول
در اولین مرحله از نصب، باید ابتدا نیازهای خود را بشناسیم. سپس باید بهترین نوع یو پی اس را باتوجه به همان نیازها پیدا کنیم.
یو پی اس را میتوان به دو صورت در مدار قرار داد، در روش اول تنها سیم نول به یو پی اس وصل میشود و در روش دوم، علاوه بر نول، سیم فاز هم داریم.
بعد از اینکه دستگاه یو پی اس نصب شد، باید یک بار آن را تست کنیم. بعد از راهاندازی نیز باید به صورت مرتب دستگاه را سرویس کرد.
4 thoughts on “آموزش نصب و راهاندازی دستگاه یو پی اس + نقشه”
علاوه بر دستگاه یو پی اس، میشه از استبلایزر هم در کنارش استفاده کرد؟ تفاوت نصبش به چه شکلی میشه این دو تا در کنار هم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
عمدتا خود یوپیاس اگر از نوع لاین اینتراکتیو باشه خودش استبلایزر داره و اگر آنلاین باشه حفاظتش خیلی کاملتر هست
پس عملا نیازی به استبلایزر ندارید در کنار هم
مرسی از مقاله خوبی که حاضر کردید. میشه هزینه سرویس سالانه دستگاه یو پی اس رو بفرمایید؟ آیا شرکت چنین خدماتی ارائه میده؟
سلام
بله شرکت ما ارائه دهنده یس و خدمات پشتیبانی سالیانه جهت دستگاههای ups میباشد و هزینه پشتیبانی سالیانه متناسب با تعداد یو پی اسهای شما شهر شما ظرفیت یو پی اسهای شما میباشد