تجهیز آرمان

تفاوت استابلایزر رله ای با استابلایزر سروو در چیست؟

تفاوت استبلایزر رله ای و سروو موتوری

یکی از مهم‌ترین دسته‌بندی‌های که دستگاه استابلایزر را در آن قرار می‌دهند، بر اساس رله‌ای و یا سروو بودن آن‌ها است.

قبل از خرید این دستگاه، افراد باید تفاوت استابلایزر سروو با استابلایزر رله ای را بدانند و سپس آگاهانه برای این امر اقدام کنند.

در این مقاله می‌خواهیم به همین موضوع بپردازیم؛ با ما همراه باشید.

راهنمای مطالعه

تفاوت استابلایزر رله ای و استابلایزر سروو

بگذارید همین ابتدای کار سراغ اصل مطلب برویم و تفاوت این دو دستگاه را به صورت کامل برای شما توضیح دهیم. به طور کلی، مهم‌ترین تفاوت بین استابلایزر رله ای و سروو را می‌توانیم به این شکل برای شما بیان کنیم:

طراحی ساختار داخلی و تکنولوژی به کار رفته در استابلایزر رله ای و سروو، مهم‌ترین منشا تفاوت آن‌ها با یکدیگر است. در استابلایزر رله ای همان طور که از نامش هم پیداست، از سیستم رله‌ای برای تنظیم ولتاژ و در استابلایزر سروو، از موتور سروو برای این کار استفاده شده است.

همین تفاوت در سیستم و تکنولوژی ساخت، تفاوت‌های بسیار دیگری را نیز به وجود آورده که به کل ماهیت و عملکرد این دو دستگاه را از هم متمایز کرده است.

تفاوت استابلایزر رله ای و سروو

 

برای استعلام قیمت و مشاوره برای خرید انواع یو پی اس، استبلایزر و باتری یو پی اس  می توانید با تیم پشتیبانی تجهیز آرمان در ارتباط باشد.

در جدول زیر، می‌توانید به اختصار نگاهی به همین موارد داشته باشید:

[table id=6 /]

پیشنهاد مطالعه: فرق استابلایزر و محافظ برق

 استابلایزر رله ای چیست؟

برای اینکه بتوانیم تفاوت بین این دو دستگاه را بهتر و بیشتر درک کنیم، بد نیست که به صورت جداگانه، هر یک را مورد بررسی قرار دهیم. چنان که پیشتر نیز به آن اشاره کردیم، اسم دستگاه استابلایزر رله ای، از تکنولوژي ساخت آن ریشه گرفته است. در ساخت این نوع از دستگاه استابلایزر، از کلید‌های رله‌ای استفاده شده است. استابلایزر برای اینکه بتواند ولتاژ را کنترل کرده و آن را اصلاح کند، از همین کلیدهای رله استفاده می‌کند.

در دستگاه استابلایزر رله‌ای، زمانی که جریان برق وارد دستگاه می‌شود، کلیدهای رله نیز به کار می‌افتند.

متخصصان این طور بیان می‌کنند که دستگاه استابلایزر رله ای، جریان برق را به صورت پله‌ای اصلاح می‌کند؛ هر یک از این پله‌ها، در حقیقت همان کلیدهای رله هستند و هرکدام می‌توانند جریان را تا حدود 20 ولت اصلاح نمایند.

اینکه کدام و چه تعداد از کلیدهای رله‌ای در دستگاه فعال شوند، بر عهده مدار داخلی دستگاه است.

به طور کلی می‌توان گفت که استابلایزر رله ای، ساختاری ساده دارد؛ همین ساختار ساده باعث شده است که استفاده از آن آسان باشد و بتوان در هر خانه یا اداره‌ای از آن استفاده کرد.

قیمت استبلایزر رله ای و استبلایزر سروو

به علاوه باعث شده که هزینه خرید آن نیز بسیار ارزان باشد؛ که البته این موضوع یکی از مزایای استفاده از آن به شمار می‌رود. در رابطه با معایب دستگاه استابلایزر رله ای، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • استبلازر رله ای نمی‌تواند جریان خروجی را روی یک عدد ثابت نگه دارد؛ بلکه این کار در یک بازه انجام می‌دهد.
  • دستگاه‌های رله‌ای ضعیف هستند و ممکن است هرچند وقت یک بار نیاز به تعویض و یا تعمیر داشته باشند.
  • اصلاح ولتاژ در دستگاه رله‌ای کمتر از نوع دیگر آن است، همین باعث می‌شود که گاهی در عملکرد خود دستگاه یا دستگاه‌های متصل، خلل ایجاد شود.

پیشنهاد مطالعه: تفاوت استابلایزر با یو پی اس

 استابلایزر سروو چیست؟

در نقطه مقابل، استابلایزر سروو موتوری قرار می‌گیرد. به باور متخصصان، این دستگاه ساختار پیچیده‌تری نسبت به مورد قبلی دارد و همین باعث شده تا موارد استفاده از آن بسیار متفاوت‌تر باشد.

در استابلایزر سروو، از سیستمی استفاده شده است که به آن موتور تثبیت‌کننده سروو گفته می‌شود. می‌توان اینطور ادعا کرد که تمام قابلیت‌ها و مزایای این دستگاه را باید مدیون همین موتور سروو مذکور باشیم.

موتور سروو، اصلی‌ترین بخش در این نوع از استابلایزر است.

موتور سروو در هماهنگی با بخش دیگری به اسم میکروکنترلر عمل می‌کند. با ورود ولتاژ برق به دستگاه، میکروکنترلر فعال شده و دستورات لازم را به موتور سروو می‌دهد.

موتور نیز با کاهش یا افزایش تعداد دور ترانس داخلی، افت یا افزایش ولتاژ را کنترل می‌کند. عملکرد این دو بخش دقت بالایی دارد و می‌تواند میزان ولتاژ خروجی را دقت بسیار بالایی اصلاح کند.

برای دستگاه استابلایزر سروو، نمی‌توان عیب خاصی را مطرح کرد؛ جز آنکه هزینه تهیه این دستگاه ممکن است کمی نسبت به مدل‌های رله‌ای بیشتر باشد.

اما در عوض، این دستگاه مزایای بسیاری را برای کاربر به ارمغان می‌آورد که می‌توانیم از جمله آن‌ها، به موارد زیر اشاره کنیم:

  • دقت دستگاه استابلایزر سروو موتوری بسیار بالاست و میزان خطای آن حدود 1 درصد است.
  • این دستگاه می‌تواند ولتاژ خروجی برای دستگاه‌های الکتریکی را روی یک واحد مشخص تنظیم کند.
  • دقت بالای این دستگاه، این اجازه را به کاربر می‌دهد که از آن برای کاربری‌های حساس استفاده کند و از بابت حفظ سلامت و طول عمر دستگاه‌های متصل، خیالش راحت باشد.
  • ظرفیت این دستگاه بسیار بالاست (5000 کیلووات) و به همین دلیلی می‌توان از آن برای کاربری‌های سنگین صنعتی استفاده کرد.

کلام آخر

در این مقاله از تجهیز آرمان، با مهم‌ترین تفاوت‌های دستگاه استبلازر سروو و دستگاه استابلایزر رله ای آشنا شدیم. گفتیم که مهم‌ترین تفاوت بین این دو دستگاه، در تکنولوژی ساخت آن‌ها است و تمام تفاوت‌های دیگر نیز ناشی از همین مورد هستند.

مهم ترین تفاوت بین استبلایزر رله ای و استبلایزر سروو

اگر قصد خرید دستگاه استابلایزر و یا دستگاه یو پی اس دارید، تجهیز آرمان در خدمت شما خواهد بود.

تجهیز آرمان از جمله معدود تامین‌کنندگان دستگاه‌های حفاظت الکتریکی در ایران است که با سال‌های سال تجربه و سابقه در زمینه تامین سیستم های برق سالم، از جمله یو پی اس، استابلایزر و باتری می باشد.

دفتر شرکت تجهیز آرمان پویان هونام در شیراز می باشد، اما امکان ارسال به سرتاسر ایران برای تمام مخاطبان عزیز فراهم است.

برای اطلاع از قیمت انواع دستگاه استابلایزر و یو پی اس، می‌توانید با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.

تلفن : ۰۷۱۳۲۳۶۳۳۸۴ – ۰۷۱۳۲۳۶۳۳۸۵ – ۰۹۹۳۷۶۵۷۲۰۶

سوالات متداول

مهم‌ترین تفاوت بین این دو، در تکنولوژی ساخت آن‌ها است. در مدل رله‌ای از کلیدهای رله استفاده شده است و در مدل سروو، از موتوری به اسم سروو.

استابلایزر رله ای را بیشتر برای کاربری‌های خانگی و استابلایزر سروو را بیشتر برای کاربری‌های صنعتی استفاده می‌کنند.

بسته به مدل و نوع دستگاه، قیمت آن متفاوت خواهد بود. برای اطلاعات بیشتر و کسب اطلاع در ایران مورد، می‌توانید با کارشناسان ما در تجهیز آرمان تماس بگیرید.

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

09937657206

برای استعلام قیمت و یا مشاوره خرید با ما تماس بگیرید.

یو پی اس

باتری یو پی اس

استابلایزر