تجهیز آرمان

تفاوت استابلایزر با یو پی اس

تفاوت استابلایزر با یو پی اس

بسیاری از افراد تفاوت استابلایزر با یو پی اس را نمی دانند و گاهاً این دو دستگاه را با هم اشتباه می گیرند. در این مقاله قصد داریم به کاربرد یو پی اس و استابلایزر بپردازیم و تفاوت استابلایزر با یو پی اس را بررسی کنیم.

در ابتدا خیلی کوتاه در مورد کاربرد این دو دستگاه می گوییم.

ولتاژ برق شهری گاه می‌تواند بسیار پرنوسان باشد. نوسانات برق، که .به اصطلاح به آن‌ها آلودگی‌های برقی گفته می‌شود، می‌توانند برای سلامت دستگاه‌های الکترونیکی بسیار خطرناک باشند. به همین دلیل بسیاری از واحد مسکونی، تجاری و صنعتی، در تلاش هستند که با استفاده از ابزار و دستگاه‌های مختلف، این نوسانات را به حداقل میزان ممکن برسانند.

دو تا از مهم‌ترین دستگاه‌هایی که برای این هدف به کار گرفته می‌شوند، دستگاه یو پی اس و دستگاه استابلایزر هستند. در ادامه مقاله می‌خواهیم با ماهیت هر یک از این دو دستگاه و تفاوت عملکرد آن‌ها آشنا شویم. با ما همراه باشید.

راهنمای مطالعه

تفاوت  استابلایزر با یو پی اس در یک نگاه

دستگاه یو پی اس و دستگاه استابلایزر، هر دو دستگاهی هستند که از آن‌ها برای تثبیت جریان برق و از بین بردن نوسانات استفاده می‌شود.

هرچند که ماهیت و کاربرد اصلی هر دو این دستگاه‌ها شباهت بسیاری به هم دارد، اما یک تفاوت بزرگ میان تفاوت استابلایزر و یو پی اس وجود دارد.

برای استعلام قیمت و مشاوره برای خرید انواع یو پی اس، استبلایزر و باتری یو پی اس  می توانید با تیم پشتیبانی تجهیز آرمان در ارتباط باشد.

در باب مقایسه یو پی اس و استابلایزر می‌توان گفت:

مهم‌ترین تفاوت  استابلایزر با یو پی اس، وجود باتری است. دستگاه یو پی اس دارای یک باتری داخلی است؛ این باتری در زمان قطعی برق فعال می‌شود. حال آنکه دستگاه استبلایزر، این قابلیت را ندارد.

مهم ترین تفاوت استابلایزر با یو پی اس

استفاده از هر یک از این دستگاه‌ها، ارتباط مستقیمی با نیاز کاربران دارد. اگر در واحدی نیاز به آن باشد که در مواقع قطعی نیز به برق دسترسی داشته باشیم، استفاده از یو پی اس به دلیل وجود باتری، بدون شک گزینه بسیار بهتری خواهد بود.

اگر نیاز مبرمی به وجود برق در مواقع قطعی نبود، می‌توان از استابلایزر استفاده کرد. استفاده از استابلایزر می‌تواند برای مصارف خانگی و شخصی، انتخاب بهتر و اقتصادی‌تری باشد. استابلایزر یخچال و فریزر یکی از پرکاربردترین ها است.

پیشنهاد مطالعه: تفاوت استبلایزر با محافظ برق

یو پی اس چیست؟

حال که می‌دانیم فرق بین یو پی اس و استابلایزر چیست، بد نیست که نگاهی تخصصی‌تر به هر یک از این دو دستگاه داشته باشیم. شناخت کاربردهای یو پی اس و استابلایزر به شما کمک خواهد کرد که انتخاب بهترین در هنگام خرید داشته باشید.

دستگاه یو پی اس (UPS) در حقیقت مخصص عبارت «Uninterruptible Power Supply» است. در زبان فارسی می‌توان این عبارت را به صورت «منبع تغذیه بدون وقفه» ترجمه کرد.

این دستگاه علاوه بر آنکه می‌تواند ولتاژ برق را تثبیت کند و از نوسانات ناخواسته آن جلوگیری کند، می‌تواند به عنوان یک منبع تامین اضطراری نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

پس با این اوصاف اگر برای شما سوال پیش آمده بود که آیا یو پی است استابلایزر است، باید بگوییم که بله. یو پی اس را می‌توان نوعی استابلایزر یا تثبیت کننده ولتاژ دانست؛ با این تفاوت که در UPS باتری نیز وجود دارد و می‌تواند در مواقع اضطراری، برق مورد نیاز شما را برای امور مختلف، تامین کند.

یو پی اس چیست

اگر در مورد خرید یو پی اس نیاز به اطلاعات بیشتری دارید پیشنهاد می کنم بخش خرید یو پی اس را مشاهده کنید.

مزایا و معایب یو پی اس چیست؟

مهم‌ترین مزیتی که می‌توان برای این دستگاه مطرح کرد در تفاوت عملکرد یو پی اس و استابلایزر نهفته شده است. وجود باتری در دستگاه یو پی اس، مهم‌ترین مزیت آن است و می‌تواند در خیلی از مواقع، گره از مشکلات کاربران باز کند.

از این دستگاه بیشتر در بیمارستان‌ها، مراکز پزشک، بانک‌ها و برای تجهیزات امنیتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
باتری UPS می‌تواند برق مورد نیاز را تا حدود 15 الی 20 دقیقه تامین کند؛ همین مدت زمان، هرچند هم کوتاه، می‌تواند این فرصت را برای اپراتورها فراهم آورد تا از اطلاعات لازم و حیاتی، یک نسخه بکاپ تهیه کنند.

درست به همین دلیل است که دستگاه UPS را می‌توان از انواع دستگاه های برق اضطراری نیز به شمار آورد.
در رابطه با معایب این دستگاه نیز می‌توان به قیمت بالای آن اشاره کرد. این دستگاه به نسبت استابلایزرهای معمولی، گران قیمت‌تر است و می‌تواند بودجه بالاتری را برای خرید بطلبد. به غیر از این، نکته دیگری در رابطه با عیوب این دستگاه وجود ندارد.

پیشنهاد مطالعه: تفاوت یو پی اس آنلاین و آفلاین

استابلایزر چیست؟

اکنون نوبت آن است که با طرز کار و عملکرد استابلایزر آشنا شویم. استابلایزر یا همان تثبیت‌کننده جریان برق نیز، کاربردی مشابه با یو پی اس دارد.

اما خب همان‌طور که در بخش‌های قبلی نیز مطالعه کردید، تفاوت‌هایی نیز بین این دو وجود دارد. مهم‌ترین سوالی که اکنون مطرح می‌شود، آن است که تثبیت کننده یا استابلایزر چه کاری انجام می دهد؟

استابلایزر (stabilizer) دستگاهی است که می‌تواند ولتاژ برق را در تمام اوقات، ثابت و یکسان نگه دارد. درست به همین دلیل است که به آن، دستگاه تثبیت کننده ولتاژ گفته می‌شود. استفاده از این دستگاه باعث می‌شود که جریان برق ورودی، روی 220 الی 230 ولت ثابت بماند.
دستگاه تثبیت کننده ولتاژ، دارای انواع مختلفی است؛ برخی از انواع کوچک‌تر آن مخصوص کاربری‌های خانگی است و انواع بزرگ‌تر و پیشرفته‌تر آن را حتی می‌توان در مجموعه‌های صنعتی به کار برد. از متداول‌ترین انواع استابلایزر می‌توان به استابلایزرهای رله‌ای، سروو و انواع استاتیکی، تقسیم‌بندی کرد.

استابلایزر چیست؟

اگر در مورد خرید استابلایزر  نیاز به اطلاعات بیشتری دارید پیشنهاد می کنم بخش خرید استابلایزر را مشاهده کنید.

مزایا و معایب استابلایزر چیست؟

در باب مقایسه یو پی اس و استابلایزر، اکنون نوبت آن است که نگاهی به مزایای استابلایزرها داشته باشیم.

مهم‌ترین مزیتی که استابلایزر می‌تواند برای کاربر به همراه داشته باشد، تثبیت ولتاژ جریان برق شهری است. این تثبیت ولتاژ، می‌تواند به طول عمر دستگاه‌های برقی، کمک شایانی کند. به علاوه این دستگاه می‌تواند از بروز اتصال کوتاه و آسیب‌دیدن دستگاه‌ها نیز جلوگیری کند.
گذشته از این مورد، تحقیقات تخصصی نشان داده است که استفاده از این دستگاه می‌تواند مصرف برق خانگی را تا حدود 25 درصد کاهش دهد.

ناگفته نماند که به نسبت دستگاه یو پی است، هزینه خرید استابلایزر نیز بسیار اقتصادی‌تر است.
تنها عیبی که می‌توان برای این دستگاه مطرح کرد، عدم وجود باتری در آن است. با قطع شدن جریان برق، دستگاه استابلایزر نیز از کار می افتد و عملا تا زمان اتصال مجدد جریان برق، کاربردای نخواهد داشت.

پیشنهاد مطالعه: یو پی اس لاین اینتراکتیو

تجهیز آرمان؛ مرجع خرید یو پی اس و استابلایزر

استفاده از دستگاه‌های تثبیت کننده ولتاژ برق می‌تواند مزایای بسیاری برای ما داشته باشد. فرقی ندارد که مصارف خانگی در نظر شما باشد یا مصارف تجاری و صنعتی؛ کنترل و تثببیت جریان برق امری بسیار مهم است و می‌تواند ضامن سلامت دستگاه‌های الکتریکی شما باشد. از مهم‌ترین دستگاه‌های کنترل جریان برق، می‌توان به یو پی اس و استابلایزر اشاره کرد که ما در این مقاله، به بررسی تفاوت‌های آن‌ها پرداختیم.
اگر نیاز به خرید استابلایزر دارید یا می‌خواهید یک دستگاه یو پی اس خریداری کنید، کارشناسان تجهیز آرمان در خدمت شما خواهند بود.

شما می‌توانید از خدمات مشاوره تخصصی تجهیز آرمان استفاده کنید و انتخابی درست و بجا داشته باشید؛ کارشناسان ما می‌توانند در تمامی مراحل انتخاب و خرید، در کنار شما باشند.

پیشنهاد مطالعه: ups آنلاین چیست؟

سوالات متداول

مهم‌ترین تفاوت استابلایزر با یو پی اس، وجود باتری است. یو پی اس دارای باتری داخلی است؛ این باتری در زمان قطعی برق فعال می‌شود. ولی استبلایزر، این قابلیت را ندارد.

اگر در مصارف خود نیازی به حفظ جریان برق بعد از قطعی آن ندارید، می‌توانید به جای یو پی اس از استابلایزر استفاده کنید.

این دستگاه در زمان فعالیت دمای بسیار زیادی تولید می‌کند، مصرف برق آن بسیار بالاست و در کل دستگاه گران قیمتی به حساب می‌آید.

این دستگاه برای استفاده‌های خانگی بی‌نظیر است، ارزان و کم‌حجم است و قابلیت‌های بسیار خوبی برای کاربر فراهم کرده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

09937657206
به بالای صفحه بردن

برای استعلام قیمت و یا مشاوره خرید با ما تماس بگیرید.

یو پی اس

باتری یو پی اس

استابلایزر