باتری یو پی اس مهمترین قطعه در این دستگاه است بدون آن، دستگاه یو پی اس شما عملا بیفایده خواهد بود. نصب باتری یو پی اس نیز درست به همان اندازه اهمیت دارد و همیشه باید توسط متخصصان باتجربه انجام شود. برای افزایش اطلاعات شما، ما در این مقاله از تجهیز آرمان، روش نصب باتری یو پی اس را به شیوهای امن و بیخطر، به شما آموزش خواهیم داد؛ با ما همراه باشید.
برای استعلام قیمت و مشاوره برای خرید انواع یو پی اس، استبلایزر و باتری یو پی اس می توانید با تیم پشتیبانی تجهیز آرمان در ارتباط باشد.
راهنمای مطالعه
انواع روشهای نصب باتری یو پی اس
بهطور کلی، روش نصب باتری یو پی اس را بر اساس مکان نصب، میتوان به دو دسته تقسیمبندی کرد:
روش نصب خارجی (External)
که در آن باتری یو پی اس در محفظه مخصوصی خارج از دستگاه یو پی اس قرار میگیرد.
روش نصب داخلی (Internal)
که در آن باتری یو پی اس داخل محفظه اصلی خود دستگاه قرار میگیرد.
بهطور معمول، شما میتوانید برای یو پی اس خود از هر دو روش نصب استفاده کنید و انرژی مورد نیاز را در مواقع ضروری، تامین نمایید.
روش نصب باتری یو پی اس از نظر الکترونیکی نیز خود دارای دو روش دیگر است:
نصب باتری به صورت سری
در روش نصب به صورت سری، باتریهای به صورت سری پشت سر یکدیگر قرار میگیرند. در این روش، یک سیم به قطب مثبت باتری اول متصل میشود. سیم دوم از قطب منفی باتری اول به قطب مثبت باتری دوم، سیم سوم مجددا از قطب منفی باتری دوم به قطب مثبت باتری سوم و سیم آخر، از قطب منفی باتری آخر به دستگاه یو پی اس متصل خواهد شد.
در این روش، میزان جریان در تمام باتریها ثابت است و تنها چیزی که در این میان تغییر خواهد کرد، ولتاژ باتریها است. برای مثال اگر سه باتری با جریان 100 آمپر و ولتاژ 12 آمپر داشته باشیم، بعد از اتصال به صورت سری، یک باتری با ولتاژ 36 ولت و همان 100 آمپر خواهیم داشت.
نصب باتری به صورت موازی
این روش به نسبت روش قبلی، اندکی پیچیدهتر است. برای بستن به صورت موازی، سیم اول به قطب مثبت باتری اول متصل میشود. سپس باید قطب مثبت تمام باتریها را به یکدیگر متصل کرد. سیم دوم نیز به قطب منفی باتری اول متصل میشود و سپس باید قطب منفی تمام باتریها را به هم وصل نمود.
برخلاف روش قبلی، در این روش ولتاژ ثابت بوده و جریان تغییر خواهد کرد. برای مثال اگر سه باتری با جریان 100 آمپر و ولتاژ 12 داشته باشیم، در بست به روش موازی، 300 آمپر جریان خروجی و همان 12 ولت خروجی را خواهیم داشت.
نصب باتری به صورت سری و موازی باهم
یک روش دیگر نیز برای نصب باتری یو پی اس وجود دارد که در آن، باتری را به صورت ترکیب سری و موازی میبندیم. این روش باعث میشود که بکاپ تایم باتری ما بیشتر شود و در مواقع نیاز، بتوانیم برق بیشتری را برای دستگاههای الکترونیکی متصل به یو پی اس، تامین کنیم.
در این روش معمولا از تعداد باتری بیشتری استفاده میشود؛ برای مثال اگر سه ردیف سهتایی از باتری را در نظر بگیریم، قطب مثبت تمام باتریهای اول در هر سه ردیف به یکدیگر متصل خواهد شد. همینطور قطب منفی سه باتری آخر هر سه ردیف نیز به یکدیگر متصل خواهد شد. باتریهای میانی هم به صورت سری وصل میشوند.
پیشنهاد مطالعه: روش جلوگیری از خرابی باتری یو پی اس بعد از تخلیه شارژ
مراحل نصب باتری یو پی اس در دستگاه
بعد از اینکه با توجه به نیاز خود نوع بستن باتری یو پی اس را انتخاب کردید، نوبت آن رسیده است که مراحل نصب باتری یو پی اس را نیز آغاز کنید. نصب باتری این دستگاه ظرافتهای خاص خودش را دارد و بهتر است که توسط متخصص انجام شود. در صورت بروز هرگونه اشتباه، ممکن است خسارتهای جبرانناپذیری را متحمل شوید.
برای نصب باتری یو پی اس باید مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا باید باتریها را بسته به شیوه نصب مورد نظر، به طرز درستی در کنار یکدیگر قرار دهید. قطب مثبت و منفی باتریها باید در کنار یکدیگر باشد.
- حال باید با استفاده از اتصالات مخصوص، باتریها را به یکدیگر متصل کنیم. برای این کار لازم است که از کابلها و پیچ و مهره استاندارد استفاده کنید.
- توجه داشته باشید که نباید بیشتر از 6 باتری را در مرحله اول نصب باتری یو پی اس به یکدیگر متصل کنید؛ اگر قرار است که باتری را در رک یا کابینت مخصوص باتری یو پی اس قرار دهید، ولتاژ طبقه اول نباید بیشتر از 72 ولت باشد.
- در مرحله بعدی باید باتری تمام طبقات را به یکدیگر متصل کنید. در صورت استفاده از رک مخصوص، باتریها معمولا به روش سری-موازی به یکدیگر وصل میشوند.
- حال باید اولین و آخرین قطب باتریها را به فیوز مخصوص متصل کنید. توجه داشته باشید که نصب فیوز در قطب مثبت، بسیار مهم است.
- حال از محکم بودن و صحیح بودن اتصالات اطمینان حاصل کنید. بعد از آن باید ولتاژ خروجی را نیز توسط ولتسنج بررسی کنید.
- در نهایت، دستگاه یو پی اس را روشن کرده و آن را تست کنید. در صورت عدم وجود ایراد خاصی، میتوانید بدون مشکل از دستگاه یو پی اس خود استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: زمان تعویض باتری یو پی اس
نکات مهم برای نگهداری از باتری یو پی اس
در نهایت، بعد از نصب باتری یو پی اس، باید به نحوه نگهداری از آنها نیز توجه داشته باشیم. باتری یو پی اس مهمترین بخش در دستگاه یو پی اس و به همین دلیل حفظ سلامت آنها بسیار اهمیت دارد. از جمله مهمترین نکاتی که در نگهداری از باتری یو پی اس باید در نظر داشته باشیم، موارد زیر است:
- هر 3 ماه یک بار باید از باتریهای یو پی اس بازدید کرد و در صورت لزوم، آنها را تعمیر و یا تعویض نمود.
- محل نصب باتری یو پی اس باید تهویه مناسبی داشته باشد، زیرا باتریها ممکن است در دمای بالا دچار آسیب شوند.
- همینطور در زمان نصب باتری یو پی اس باید توجه داشته باشید که گرد و خاک در محیط وجود نداشته باشد. هر چند وقت یک بار نیز باتریها را غبار روبی کنید.
- باتریها باید به صورت افقی قرار بگیرند و همچنین محل نصب آنها کاملا مستحکم باشد. باتریها باید حداقل 30 سانتیمتر از زمین فاصله داشته باشند.
- باتری یو پی اس باید از رطوبت به دور باشد و همچنین رطوبت هوای محیط نصب باتری یو پی اس نیز باید کاملا تخلیه شده باشد.
- فیوز باتری یو پی اس باید کاملا ایزوله و دور از دسترس افراد عادی باشد تا از بروز هرگونه اتفاق جلوگیری شود.
پیشنهاد مطالعه: علت شارژ نشدن باتری یو پی اس
کلام آخر
در این مقاله از تجهیز آرمان، با روش نصب باتری یو پی اس آشنا شدیم. باتری یو پی اس مهمترین قطعه در این دستگاه است و نصب آن نیاز به یک متخصص دارد. در صورتی که برای خرید و نصب باتری یو پی اس به یک مرجع مناسب نیاز دارید، تجهیز آرمان و متخصصان آن در خدمت شما عزیزان خواهند بود.
تجهیز آرمان با سالها سابقه در زمینه فروش انواع دستگاه یو پی اس، فروش بهترین باتریهای یو پی اس و همینطور خدمات تعمیر و نگهداری از یو پی اس، بهترین مرجع برای شما مخاطبان عزیز به شمار میرود. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر و درخواست کمک برای نصب باتری یو پی اس، از اعضای تیم ما استفاده کنید؛ با ما در تماس باشید.
پیشنهاد مطالعه: تعمیر یو پی اس
تلفن ثابت : ۰۷۱۳۲۳۶۳۳۸۴ – ۰۷۱۳۲۳۶۳۳۸۵ – ۰۷۱۳۲۳۵۵۴۴۷
فروش: ۰۹۹۳۷۶۵۷۲۰۶
خدمات پس از فروش: ۰۹۱۷۹۹۶۸۶۸۴
آدرس: شیراز – خیابان فلسطین – حد فاصل هدایت و حکیمی – پلاک ۵۰